Social Media Tips

۵ نکته خیلی مهم برای موفقیت تبلیغات اینستاگرامی

اینستاگرام در ابتدای راه‌اندازی‌اش تنها یک اپلیکیشن موبایلی معمولی بود با تعداد انگشت‌شماری کاربر که عکس‌های سگ و گربه‌های‌شان را در آن به اشتراک می‌گذاشتند. اما اکنون با بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر فعال که علاوه بر اشتراک‌گذاری عکس‌، با هم بحث و تبادل نظر نیز می‌کنند، به یکی از پلتفرم‌های پیشتاز در میان شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است و زمینه‌ی مناسبی برای تبلیغات و آگهی‌رسانی کسب‌وکارها ایجاد کرده است. حال اگر مایلید درباره ۱۰ نکته خیلی مهم برای موفقیت تبلیغات‌ اینستاگرامی بدانید، مقاله زیر را بخوانید.

بر اساس مطالعه‌ای که توسط سایت «ای‌مارکِتِر» (emarketer) انجام شده است، تا سال ۲۰۱۷ درآمد تبلیغات اینستاگرامی در جهان، تا بیش از ۲.۵ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت، این یعنی بیش از ۱۰ درصدِ کل درآمد تبلیغاتی فیسبوک!

این یک واقعیت تأثیرگذار است زیرا رشد و توسعه‌ی اینستاگرام برای اهداف کسب‌وکار شما نیز بسیار بااهمیت است. پس بی‌معطلی، ۱۰ نکته‌ی تبلیغات اینستاگرامی را به شما می‌گوییم که اگر به دقت آنها را دنبال کنید، می‌توانند به شما کمک کنند تا بازگشت سرمایه‌ای داشته باشید که پیش از این حتی تصورش را هم نمی‌کردید.

قالب‌های تبلیغات اینستاگرامی

پیش از پرداختن به این نکات (یا از دید من، «قوانین!»)، بگذارید نگاهی به اصول اولیه‌ی تبلیغات اینستاگرامی بیندازیم.

تبلیغات عکسی

صاحبان کسب‌وکارها می‌توانند از طریق تصویرسازی‌های زیبا خودشان را معرفی کنند. برای اینکه کاری کنید افراد دید متفاوتی نسبت به برند شما پیدا کنند یا برای اینکه اقدامی انجام دهند، اینستاگرام محیطی تمیز، ساده، زیبا و خلاقانه در اختیار شما می‌گذارد.

تبلیغات ویدئویی

تبلیغات ویدئویی نیز همان کیفیت بصری همه‌جانبه‌ را دارند که تبلیغات تصویری در اینستاگرام دارند و علاوه بر این شما قابلیت‌های جلوه‌های تصویری، صدا و حرکت را نیز در اختیار دارید. در حال حاضر می‌توانید ویدئوهایی به مدت ۱ دقیقه و در قالب «landscape» (افقی) به اشتراک بگذارید.

 

تبلیغات چرخشی

تبلیغات چرخشی یک لایه از تبلیغات تصویری، عمیق‌تر هستند. افراد می‌توانند با کشیدن انگشت به طرفین روی این نوع آگهی‌ها، عکس‌های بیشتری ببینند و با لمس یک دکمه‌ به وب‌سایتی بروند و اطلاعات بیشتری کسب کنند.

۱۰ نکته برای موفقیت در تبلیغات اینستاگرامی

در تجارت و کسب‌وکار هیچ تضمینی برای موفقیت وجود ندارد، اما کارهایی هست که با انجام آنها می‌توانید شانس موفقیت‌تان را افزایش دهید. درک و به‌کارگیری موارد ده‌گانه‌ی زیر احتمال رشد برندسازیِ کسب‌وکار شما را از طریق تبلیغات اینستاگرامی افزایش می‌دهد. در ادامه، نکاتی را خواهید خواند که باید تمرکزتان را روی آنها بگذارید.

۱. عکس‌های قوی و طبیعی

 

اینستاگرام یک شبکه‌ی اجتماعی برای به‌اشتراک‌گذاری عکس است و به همین دلیل بر پایه‌ی مسائل بصری بنا نهاده شده است. تنها موردی که میان همه‌ی حساب‌های کاربریِ موفق و محبوب در اینستاگرام مشترک است، عکس‌های خارق‌العاده‌شان است.

به منظور اینکه تبلیغات اینستاگرامی‌تان به افزایش فروش، یادآوری تبلیغات و شهرت برند شما منجر شوند، استفاده از عکس‌هایی با کیفیت بالا یک ضرورت است. در کنار اینکه عکس‌ها باید چیزی بیش از یک عکس «معمولی و محو» باشند، باید طبیعی و اینستاگرامی نیز به نظر برسند تا افراد صرفا به خاطر تبلیغاتی بودن‌شان، آنها را رد نکنند.

شرکت غذاییِ «فیلادِلفیا» (Philadelphia) با به اشتراک‌گذاریِ عکسی که هم خیال‌انگیز بود و هم اشتها را تحریک می‌کرد، افزایش فروشی ۴۱ درصدی را مشاهده کرده است.

 

عکس‌هایی که طوری با پست‌های دیگر ترکیب می‌شوند که گویا «یکی از پست‌های خود آنها» هستند، باعث می‌شوند که کمپین تبلیغاتی‌تان طبیعی جلوه کند. بنابراین، کاربران اینستاگرام به جای اینکه با سرعت نور از روی عکس‌های‌ شما عبور کنند، با دقت تماشای‌شان خواهند کرد.

۲. از برندینگ بکاهید

همان‌طور که قبلا اشاره شد، عکس‌های‌تان باید فوق‌العاده باشند، به طوری که بخشی از سایر عکس‌ها به نظر بیایند. همچنین پست‌های‌تان نباید به بازدیدکنندگان این حس را منتقل کنند که دارید مستقیما چیزی را به آنها می‌فروشید.

با اینکه قرار دادن لوگوی‌ برندتان روی عکس‌ها بسیار وسوسه‌انگیز است، نباید اجازه دهید که برندتان روی عکس سایه بیاندازد. بلکه عناصر خلاقانه‌ی عکس‌تان باید برند یا محصول‌تان را معرفی کنند.

سونی در یکی از پست‌هایش، برندسازیِ کمتری نسبت به سایر پست‌های اینستاگرامی‌ آنها داشت. حالا ببینیم نتیجه چطور بود؟ ۴۳ رتبه ترفیع در یادآوری تبلیغات، ۶ رتبه ترفیع در آگاهی از محصول و ۶ رتبه ترفیع در پیام‌رسانی!

 

«نانیگانز»، که یک شرکت پیشرو در تکنولوژیِ تبلیغات است، در پستی در سایت «مارکتینگ‌لَند» (Marketing Land) نوشته است:

«اگر قصد دارید که لوگوی‌تان را در تبلیغات‌تان بگنجانید، این کار را ماهرانه انجام دهید. در غیر این صورت، یک عنصر سمبولیک یا یک رنگ شاخص برای برندسازیِ به‌یادماندنی، اما نه خیلی غالب، برای برندتان انتخاب کنید.»

۳. هرچه نوشته‌ی درون عکس‌ کمتر باشد، بهتر است

این موضوع باید تا حالا روشن شده باشد، اما هرچه تبلیغات شما مانند یک پست واقعی به نظر برسد، احتمال اینکه بازگشت سرمایه‌‌‌ای، بیش از حد متوسط را مشاهده کنید، افزایش خواهد یافت.

اینستاگرام کلا بر پایه‌ی عکاسی است. پس به آن به چشم شبکه‌ای اجتماعی برای هنر نگاه کنید. اگر به ۱۰ حساب کاربری برتر اینستاگرام در سال ۲۰۱۵ سر بزنید (البته نه آنهایی که متعلق به افراد مشهور است)، خواهید دید که به ندرت متنی در آنها وجود دارد و تنها درون تعداد اندکی از آنها لوگو مشاهده می‌شود.

قانون محدودیتِ ۲۰ درصدی متن‌های درون هر عکس که در تبلیغات فیسبوکی وجود دارد، در اینستاگرام اعمال نمی‌شود. به این دلیل که اینستاگرام می‌داند که عکس‌هایی که با نوشته پر شده‌اند، بازدیدکنندگان زیادی نخواهند داشت. بگذارید این‌گونه بگوییم: «این یک قانون نانوشته است.»

شرکت «ایزی کانوِس پرینتس» (Easy Canvas Prints) که یک شرکت تجارت الکترونیک در آمریکا است و عکس‌ها را به پرینت‌های سفارشی تبدیل می‌کند، از تبلیغات اینستاگرامی‌اش به طور شگفت‌آوری نتایج مثبت به دست آورده است: ۵۵ درصد هزینه‌ی اکتسابِ پایین‌تر و ۳.۱۹ بازگشت از هزینه‌ی تبلیغات (بیش از ۳۰۰ درصد بازگشت سرمایه)، به نظر شما چطور است؟!

 

۴. کوتاه بنویسید

می‌دانیم که مصرف‌کنندگان و کاربران شبکه‌های اجتماعی تنها برای مدت زمان کوتاهی به هر چیزی توجه می‌کنند. کار شبکه‌های اجتماعی رساندن مقدار ثابتی خبر و شایعه به کاربران با کمترین نیاز به مطالعه است و اینستاگرام از این قضیه مستثنی نیست، حتی می‌توان گفت اینستاگرام مکانی است که کاربران آن کمترین تمایل را به «خواندن» دارند!

همان‌طور که تصاویرتان نباید خیلی نوشته داشته باشند، متن همراه عکس یا همان «کپشن‌» نیز نباید «قصه‌ی حسین کُردِ شبستری» را تعریف کند. یادتان باشد «هر چه کمتر، بهتر» در فیسبوک، طول ایده‌آل هر پست ۴۰ کاراکتر است. کپشن‌های اینستاگرامی هم باید در همین حدود باشد و نباید از حدود ۴۰ کاراکتر بیشتر باشند.

۵. تبلیغات آزمایشی انجام دهید

یکی از عواملی که باعث شده است تا اینستاگرام به چنین پلتفرمِ مناسبی برای کسب‌وکار تبدیل شود، این است که فیسبوک عاقلانه تصمیم گرفت تا اینستاگرام را به روند تبلیغاتیِ ساده و مؤثرِ خودش اضافه کند.

شکی نیست که داشتن توانایی هدفمندسازی و همان خلاقیتی که قبلا برای‌تان موفقیت کسب کرده است، عدم قطعیتِ مرتبط با شروع به کار یک کانال جدید را نیز کاهش می‌دهد.

بعضی صاحبان کسب‌وکارها ممکن است فرض کنند که می‌توانند کارهای موفق قبلی‌شان را کپی و تکرار کنند. این کار ممکن است گاهی جواب بدهد، اما بهتر است پیش از اینکه پول‌تان را خرج دستیابی به تمام مخاطبانتان کنید، ابتدا تبلیغات‌تان را امتحان کنید.

شما باید بفهمید که مخاطبان‌تان در اینستاگرام چه مواردی را می‌پسندند و دوست دارند و چه مواردی را نادیده می‌گیرند. حتی اگر همان مخاطبان جوانِ فیسبوکی‌تان را دارید، تضمینی نیست که همان کارهای سابق در اینستاگرام هم جواب دهند. چند کمپین کوچک راه بیندازید تا بهتر متوجه شوید که چه عواملی، واکنش‌های مثبتی در پی دارند.

منبع: اینجا

+ نوشته شده در  چهارشنبه 20 آذر 1398ساعت 21:39  توسط allen wessinger